Разработване на нови градски туристически маршрути и активно участие на

...
</TD
>Разработване на нови градски туристически маршрути и активно участие на
Коментари Харесай

Обменят се идеи за нови туристически маршрути в Бургас

Разработване на нови градски туристически направления и интензивно присъединяване на преподаватели и студенти в провеждането на обществени събития от календара на Община Бургас. Около тези взаимни действия се сплотиха представители на морската община и от Професионално направление Туризъм към Университет " Проф. доктор Асен Златаров “, оповестиха от висшето образователно заведение.

В работната среща интензивно взеха присъединяване шефа на Колежа по туризъм към държавното висше учебно заведение проф. доктор Братой Копринаров, ръководителят на Катедра " Маркетинг и туризъм “ доцент доктор Веселина Атанасова, зам.-кметът Диана Саватева с екипа си, Юлиян Георгиев и Юлиян Кулев от Комисията по туризъм към Общински съвет – Бургас и ръководителят на БРТК Диляна Цонева.

Работната група разиска и разширение на опциите за практическо образование на студенти в общинските туристически обекти.

Всички участващи бяха безапелационни, че при следване на новите ограничения те ще покачат качеството на предлаганите просветителни и туристически артикули на дестинация Бургас, а самите студенти ще придобият скъп професионален опит.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР