Разказ от първо лице за трагедията, станала вчера следобед в

...
</TD
>Разказ от първо лице за трагедията, станала вчера следобед в
Коментари Харесай

Свидетел на трагедията в Пловдив: Детето изгуби много кръв, не го пожелавам и на врага си!

Разказ от първо лице за нещастието, станала през вчерашния ден следобяд в Пловдив. Човекът го е разгласил в обществената мрежа Facebook:

Вчера, към 17:10 часа, на " Брезовско ", до хотел " Премиер ", станах очевидец на ужасна покруса.

Този път не бе забъркан моторист или джигит. Една стара дама опустоши безусловно дете, момиче и майка му. Две фамилии се почерниха от един факт, а точно нехайство.

Ужасен трафик, напрежение, горещина, тапи, затворени улици, неработещ градски превоз, неработеща транспортна система. Линейката пристигна на 5-та минута, качиха ги горките хорица на колата за спешна помощ.

С детето се опитваха най-малко 4-5 минути да качат количката, а тя бе счупена, изгубиха се тези минути в безучастие. После я смъкнаха от количката и я качиха без нея, колата за спешна помощ не потегли, споделиха, че се оказва незабавна здравна помощ, още едни 7-8 минути.

Детенцето изгуби доста кръв, доста... Не се потегли към болничното заведение и в идващите минути, витално значими за живота. Понякога и една секунда е значима.

Не укорявам никой, не атакувам и не упреквам..., изричам тъгата си, не мога да я арестувам повече...

Карайте лудо, не спирайте на зебри, не давайте път на сътрудници, бийте се, че са ви изпреварили, псувайте, викайте, показвайте пръсти и всевъзможни жестове, пошли! Не спазвайте дистанции и си пробвайте конските сили и мозъците на платното на булеварда, само че на следващия ден това може да пристигна и във вашия дом.

Каквото и да кажете, каквото и да кажа - един детски живот си отиде там В РАЯ и няма да се върне.

Почивай в мир! Съболезнования на фамилията! Майката е добре, популярност богу! Не го поисквам и на врага си!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР