Районният прокурор на гр. Пловдив изнесе доклад по време на

...
</TD
>Районният прокурор на гр. Пловдив изнесе доклад по време на
Коментари Харесай

Районният прокурор Чавдар Грошев изнесе доклад на международна конференция по сигурността в Пловдив

Районният прокурор на гр. Пловдив изнесе отчет по време на интернационалната конференция " Изкуственият разсъдък в областта на сигурността – преимущества и закани “, проведена от Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система, гр. Пловдив. Форумът се организира в петък, а в него участваха изтъкнати учени от България и чужбина, оповестиха от пресцентър на Районна прокуратура - Пловдив.

Докладът на, който е лекар по право, е бил на тематика " Запазване на местопроизшествието и ролята му за следствието в досъдебната фаза на наказателния развой “. Написан е в съавторство с Д. Попов, чиновник в Апелативна прокуратура-Пловдив.

Прокурор Грошев е създател на поредност от изявления в областта на наказателноправните науки в български и задгранични издания. 

" Форумът беше извънредно потребен предвид на актуалните провокации в областта на сигурността “, сподели прокурор Грошев. Той е учител по правни науки във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система, чийто президент проф. Георги Манолов е бил ръководител на комитета за образуване на конференцията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР