Районната прокуратура в Пловдив започва разследване с казуса Рут Колева,

...
</TD
>Районната прокуратура в Пловдив започва разследване с казуса Рут Колева,
Коментари Харесай

Районна прокуратура-Пловдив разследва Рут Колева какво е правила на паметника в Перущица

Районната прокуратура в Пловдив стартира следствие с проблема " Рут Колева ", при който певицата снима видеоклип, качена върху костницата на паметника на трите генерации в Перущица, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg. За това заяви районният прокурор -. По думите му ще се види дали събраните данни ще бъдат задоволителни за досъдебно произвеждане в границите на месец.

" Ще бъдат снети сведения от лицата, създали клипа и от кмета на Перущица, с цел да се види дали са осъществени хулигански дейности, какъв е паметникът, дали се поддържа, какъв е достъпът до него ", посочи районният прокурор. 

На 4 ноември в районна прокуратура - Пловдив е постъпил сигнал от кмета на община Перущица. В него е посочено, че е станало безчинство от страна на певицата с паметника на трите генерации пред саркофага. Предстои да се проверява дали са осъществени непристойни действия, жестоко нарушаващи обществения ред и изразяващи се в очевидно пренебрежение както към жителите на град Перущица, по този начин и обществото като цяло.

Към сегашния миг инспекцията се прави от чиновници към районно ръководство Стамлобийски.

Назначена е и инспекция, с цел да се откри на място какво е положението на паметника.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР