Район Южен“ е буквално блокиран, заради изключително лошото планиране на

...
</TD
>Район Южен“ е буквално блокиран, заради изключително лошото планиране на
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Ремонтите в Пловдив са един пълен провал на управлението на Здравко Димитров

Район " Южен “ е безусловно блокиран, поради извънредно неприятното обмисляне на ремонтите от страна на Община Пловдив. Конкретно за ул. " Даме Груев “, да вземем за пример, не са завършили отчуждителните процедури в точния момент, които сега се апелират. Половината квартал е пострадал от това, че общината не си е свършила добре работата в точния момент.

Това разяснява самостоятелният общински консултант пред Plovdiv24.bg във връзка с ремонтите в града.

Според него пловдивчани не би трябвало да разрешават, на който и да е кмет да се отнася по този метод към техния всекидневен живот.

" Ремонтът на Централна гара се движи от страната и кметът трябваше да съобрази другите поправки да не се засичат с него, да се изисква от изпълнителите да правят всичко в период, а самите поправки да не се блъскат един с различен, уточни Георгиев. Той напомни, че на " Брезовско шосе “ също има много нескончаем ремонт и изрази подозрение, че там ще бъде положен верният асфалт като дебелина и качество.

По думите му ремонтите са един цялостен неуспех на ръководството на, който няма никакво мениджърско мислене и който се отличава от доста други кметове на Пловдив, които по един или различен метод са съумели да възнамеряват ремонтите и заключи:

" си напуща публичните поръчки, подписа договорите с подобаващите реализатори, а тези обекти не се ремонтират с нужното време “.

Повече вижте в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР