Район Централен кани всички деца и родители в парк Бунарджик

...
</TD
>Район Централен кани всички деца и родители в парк Бунарджик
Коментари Харесай

Район Централен кани всички деца на весел празник на Бунарджика

Район " Централен " кани всички деца и родители в парк Бунарджик през днешния ден от 16,00 часа на детски празник " Приключения в парка “.

От Двореца на децата в Русе са подготвили същински научни завършения - четири паралелни занимания за малчуганите от 4 до 12 години - дребни откриватели, неуморни откриватели, създатели и експериментатори.

В ъгъл на научните опити децата ще създадат 4 лесни и забавни научни опита, в ъгъл на електричеството - ще изградят електрическа верига и ще схванат какво е това " ток “, в креативно ателие - с гений и въображение ще сътворят дребни предмети от бързо съхнеща глина, които ще си запазят, като спомен от събитието и в ъгъл на човешкото тяло – посредством интерактивни карти и тениски ще имат опция да опознаят органите си и да научат доста любопитни обстоятелства за човешкото тяло.

Спортен клуб по насочване – Пловдив провокира приключенския дух на малчуганите, с цел да открият пътя си във радостен лабиринт и същински маршрут по алеите на парка, въоръжени единствено с карта и състезателен хъс.

Забавни кътове и ателиета оферират приятни креативен занимания и чакат детското внимание и любознание. В 17,00 часа стартира концерт на деца от детски градини и учебни заведения в регион " Централен “, предстоят и още доста радостни изненади.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР