Процедурата за свикване на общо събрание не е спазена. Частна

...
</TD
>Процедурата за свикване на общо събрание не е спазена. Частна
Коментари Харесай

Студенти от Пловдив направиха разкрития: В шок сме!

" Процедурата за привикване на общо заседание не е спазена. Частна защита не позволи 50 студенти в залата. Сезирахме полицията и пристигнаха униформени, с цел да предотвратят по-сериозен случай ". Това сподели пред камерата на Plovdiv24.bg ръководителят на Студентски съвет в УХТ Пламен Петров. За.

Частните охранители изискали от Петров ключа за стаята на организацията и, когато той отказал, му декларирали, че няма да го пуснат да си тръгне и той бил заставен да го съобщи на функционалния декан. В помещението се съхраняват документи с персонални данни на членовете на Студентския съвет и финансови данни, което е тревожно, твърди младежът.

Петров заяви, че е бил изключен от УХТ, тъй като алармирал институциите и медиите за нередности във вуза. Аргументът за изключването бил за уронване на престижа на УХТ, което той апелира в Административния съд. " Трета година ремонтът на общежитията ни не е приключен, а е заплатен 100%. Спортната база също е в извънредно положение " - сподели младежът и попита къде са институциите, които би трябвало да ревизират тези нередности. 

" В шок сме какво се случва. Не се чуват нашите думи, очевидно сме неуместни, тъй като търсим освен нашите права, а и на нашите сътрудници " - добави Пламен Петров. Заместникът му Иван Костов добави, че се подхващат дейности, с които управлението на УХТ се пробва да изправи студенти против студенти.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР