Прокурорът и защитникът на Красимира Лалева, която уби приятеля си

...
</TD
>Прокурорът и защитникът на Красимира Лалева, която уби приятеля си
Коментари Харесай

Убийцата от Кючука: Не съм натрапчиво набожна, аз съм вярваща жена

Прокурорът и бранителят на Красимира Лалева, която умъртви приятеля си с гира в апартамент в Кючука,, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

" Не съм натрапчиво набожна, аз съм вярваща жена. Отгледана съм християнско семейство, в което в никакъв случай не е имало принуждение. Не съм желала да се стигне до тук. Аз не съм упражнявала насилие върху него, а той върху мен. Не считам, че заслужавам това наказване.

Достатъчно се упреквам и подлагам на критика, само че това е прекомерно. Не съм желала да стане по този начин и скърбя, само че не мога да направя нищо.

Доживотната присъда е прекомерна. Искам минимално наказване в размер на 15 години отнемане от независимост ", сподели плачещата  Красимира Лалева пред Апелативен съд Пловдив.

Според прокурора доживотният затвор е прекомерна мярка и смята, че всяко наказване би трябвало да бъде заслужено. Той сподели, че не може да се потвърди дали подсъдимата действително е натрапчиво набожна, както се твърди. Вижда се, че тя е поискала да спомага на следствието, като сама е показала контейнера, където е било тялото.

" Не сме в храм, с цел да разберем дали е простимо действието, или не, само че в обществото ни да отнемеш човешки живот е огромен грях ", добави той.

Прокурорът не оспори, че закононарушението е тежко, само че все пак помоли съдията да понижи присъдата на 20 години отнемане от независимост.

Адвокатът на подсъдимата се съгласи с прокурора и добави, че съгласно очевидци Красимира е имала предпочитание да се обади на 112. В момента на случилото се гневът, ядът и мощното комплициране са взели превес над обстановката. Той пожела да се анулира присъдата на Окръжен съд - Пловдив.

От своя страна юристът на частните обвинители показа опасенията си, че натрапчивата богобоязливост на Красимира е форма на увъртане. За него тя всячески се е опитвала да прикрие нещата.

" Вътрешните ми убеждения демонстрират, че си имаме работа с една добре обиграна персона с висока социална заплаха. Деянието е осъществено доста невъзмутимо и целеустремено ".

Той изрично пожела да не се понижа присъдата на Лалева. Апелативен съд Пловдив ще издаде решението си в законовия срок от 1 месец.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР