Професионалната гимназия по туризъм Иван П. Павлов“ в Русе отбеляза

...
</TD
>Професионалната гимназия по туризъм Иван П. Павлов“ в Русе отбеляза
Коментари Харесай

ПГ по туризъм Иван П. Павлов в Русе отбеляза патронния си празник

Професионалната гимназия по туризъм " Иван П. Павлов “ в Русе означи своя патронен празник. Сред гостите на събитието беше и заместител регионалният шеф Георги Георгиев.

" Вие успяхте да се утвърдите като съответно на актуалните условия образователно заведение. През годините Професионалната гимназия по туризъм в Русе се трансформира в желано място за образование, поради опциите за отлична професионална реализация, а това от своя страна способства за нейния подобаващ престиж. Считам, че туризмът е от първостепенно значение за просперитета на района ни, а чудесно квалифицираните фрагменти тук са измежду тези, които дават подтик за неговото развиване “, сподели Георгиев в обръщението си към шефа на учебното заведение Ренета Вълева.

Той пожела на учителите да бъдат все по този начин всеотдайни и да стимулират своите ученици. " Продължавайте да работите за одобряването на модерното професионално обучение, давайки опция за придобиване на съответни и използвани познания “, добави заместител регионалният шеф. " Вървете решително по пътя си и преодолявайте с лекост компликациите. Вярвайте в себе си и самоуверено следвайте фантазиите си “, пожела Георгиев на учениците.

Сред гостите на събитието беше и заместник-кметът на Община Русе Енчо Енчев. Той показа, че от доста години е персонален очевидец на триумфите на учебното заведение и изрече признателност на шефа Ренета Вълева за цялостната поддръжка за развиването на образователното заведение.

" Гордеем се с Вашия труд и високите Ви резултати. Пожелавам Ви сполучлива реализация, тъй като имате прелестна подготовка “, сподели Енчев. Той пожела на учениците да бъдат упорити и стимулирани, будни, непримирими, изобретателни и целеустремени жители. " Нека провокациите бъдат трамплин за последващите Ви триумфи “, съобщи Енчев и означи, че всеотдайният и упорити труд на преподавателите са ключа към триумфа на образователното заведение в подготовката на идващото потомство експерти.

Към момента в русенската професионална гимназия по туризъм се образоват над 500 възпитаници в общо 20 паралелки от 8 до 12 клас. Възпитаниците на учебното заведение постоянно вземат участие в редица районни и национални надпревари и състезания както по профилираните предмети, по които се образоват, по този начин и в областта на спорта. Те постоянно са измежду призьорите. Днес в учебното заведение, в което през тази година отбелязва 73 години от основаването си, учениците могат да избират да се образоват в редица модерни специалности. Сред тях са " Кетъринг “, " Организация на хотелиерството “, " Организация на туризма и свободното време “, както и " Производство на кулинарни произведения и питиета “.

Празничната стратегия беше готова и изпълнена напълно от ученици на учебното заведение. По традиция тя включваше доста песни и танци, а също и представянето на няколко пиеси, чиято драматизация бе на сегашни възпитаници от учебното заведение, заяви Областна администрация - Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР