Проблемът с тренировъчната база на улица Чернишевски в Пловдив, за

...
</TD
>Проблемът с тренировъчната база на улица Чернишевски в Пловдив, за
Коментари Харесай

Решение на Общинския съвет скара два спортни клуба в Пловдив

Проблемът с подготвителната база на улица " Чернишевски " в Пловдив, за която спорят два спортни клуба, влезе в заседателната зала на пловдивския общински съвет. Съветниците гласоподаваха да се даде думата на треньорите, с цел да показват своята позиция, предава Plovdiv24.bg .

Кремена Антонова описа, че нейният клуб е кандидатствал за залите, откакто договорът с предходния наемател е изминал. Впоследствие Общински съвет е дал своя вот, решението е влезнало в действие, само че кметът отхвърля да подпише решението.

" Винаги сме употребили частни зали, правили сме за своя сметка поправки. Колегите не искат да напущат залата, тъй като са вложили средства в ремонт, но сумата е несравнима с тази, която ние сме плащали на пазарни условия. Решението да се даде залата на Семеен кодекс " Ера " се базира точно на това, че те имат още една база, два пъти по-голяма. Редно ли е един клуб да има две зали, а другия да няма нито една? " - сподели Антонова и изрази вяра решението да се промени в тяхна изгода. 

Председателят посочи, че не е внасяно предложение за анулация на решението.

Даниела Трифонова от клуб " Самодива " заяви, че е пуснала заявление за удължение на контракта, само че то е останало без входящ номер. Посочи, че ремонтът в двете здания, които употребяват, е изработен благодарение на родителите, с цел да се трансфорат пространствата в място, уместно за деца.

" До мен доближи информация, че имат контракт с Военния клуб и с частно учебно заведение " Дружба ", където упражняват. Кметът заслужено сподели: Не мога да изкарам деца, с цел да вкарам други деца " - аргументира се Трифонова.

Заместник-кметът не скри неприятната си изненада, че е видял деца да носят плакати. Покани спорещите страни в Община Пловдив, с цел да се откри решение на казуса. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР