Проблемът с недостига на паркоместа в централната градска част на

...
</TD
>Проблемът с недостига на паркоместа в централната градска част на
Коментари Харесай

Фирма плаща 2 паркоместа, ползва 4

Проблемът с дефицита на паркоместа в централната градска част на Пловдив не е вест. Той обаче предизвика тарикатлъци от всевъзможен тип и вид. Един от тях е заграбване на паркоместа, за което алармира четец на Plovdiv24.bg :

" Заповядайте да видите по какъв начин в Пловдив на пл. " Кочо Честименски " 7 общината е разчертала надлъжно 2 паркоместа на компания " Шилев и ко ", вместо да ги разчертае напречно, както се паркира на мястото на уширението на сектора. По този метод компанията заплаща за 2 паркоместа, а употребява действително 4. Депозирах тъжба до " Паркиране и репатриране " на 31.10.2022г., само че до момента без резултат. Изпращам фотография на сектора. "

Сигналът е получен в Оперативна програма " Паркиране и репатриране " и е направена инспекция на място, която е удостоверила данните на пловдивчанина. На 17.11.2022 година е изпратено писмо до шефа на компанията Недялко Шилев, разяснява за Plovdiv24.bg шефът на общинското дружество.

Ще се изчака до края на месеца от компанията сами да създадат промяна на разчертаването на паркоместата. Ако не спазят периода, Оперативна програма " Паркиране и репатриране " ще им отнеме разрешителното, сподели още шефът. 

До пловдивчанина, изпратил сигнала, също ще бъде изпратен писмен отговор.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР