Пробивът при Водната палата рано или късно ще се случи.

...
</TD
>Пробивът при Водната палата рано или късно ще се случи.
Коментари Харесай

Зико: Хората имат тунели под земята, а ние за един подлез умуваме

" Пробивът при Водната палата рано или късно ще се случи. Може след година, две, пет, 10, петнайсет, само че ще се случи " - предвижда кметът на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Хората го следят (б. р. - движението), обаждат ми се непрестанно. И ние ще го следим. Аз знам какво ще се случи. Там казусът не е мой, а на всички пловдивчани. Задръстванията са наш общ проблем.

До месец ще има публично разискване, ще бъде оповестено. Ще дойдат и хора, които схващат от трафик, от градоустройство, да кажат те.

Аз, в случай че не запознат съм някоя тематика, няма да се изричам. Някаква къща щяло 4 сантиметра да мръдне встрани и 1 сантиметър по този начин... Значи, има хора, които могат да предскажат и земетресенията, тук, в Пловдив. Това са несериозни неща, от тепето щели да падат къщи и така нататък

Хората сега имат тунели под водата. Преди 100 години е изработен Ла Манша. Ние тук, за един подлез, който е 40 метра... На мен персонално ми е обидно за равнището, което имаме.

Но този проблем, както споделих, е на всички нас, на всички, които употребяваме пътната инфраструктура, участниците в придвижването. Така че, ще поживеем, ще забележим. Рано или късно този обект ще стане. Може след година, две, пет, 10, петнайсет – това ще се случи ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР