Природа, семейна почивка, история, адреналин – това и още много

...
</TD
>Природа, семейна почивка, история, адреналин – това и още много
Коментари Харесай

Общините от Южното Черноморие се представиха с обща реклама на националното туристическо изложение

Природа, фамилна отмора, история, адреналин – това и още доста могат да открият задграничните туристи, в случай че изберат Южното Черноморие през Лято 2024. В рамките на най-голямото туристическо ревю у нас " Ваканция и СПА “ представители на общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха  най-новия си рекламен видеоклип за идния туристически сезон. Той е осъществен по " Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България “ на Министерството на туризма. Атрактивното видео е ориентирано към пазари Англия и Средна Европа и цели да показа неповторимите благоприятни условия за туризъм за дестинация Южно Черноморие. 

За първи път морските общини се сплотяват в основаването на обединен туристически артикул, който да бъде предлаган за външните пазари.

Лично за представянето на клипа на щанда пристигна министърът на туризма Зарица Динкова. Събитието се състоя на щанда на Община Бургас в наличието на бургаския зам.-кмет по спорт и туризъм Манол Тодоров, шефа на Общинско дружество " Туризъм “ Радовеста Стюърт, кмета на Община Царево Марин Киров и представители на общините-партньори по плана Поморие, Приморско, Царево. В него вземат участие още Несебър и Малко Търново. Видеото разкрива капацитета на района и предложение на неповторим туристически артикул, сплотяващ региона на Странджа и морските общини.

40-тото издание на туристическото ревю се организира в Интер Експо център от през днешния ден до 15 март. 

Всички присъстващи представители на черноморските общини за следващ път застанаха твърдо зад настояването за незабавно преразглеждане на изискванията на концесията за Летище Бургас. Преди броени дни ръководителите на тринадесетте Общински препоръки в област Бургас изготвиха взаимна декларация по тематиката, която изпратиха до Народното събрание и Министерски съвет.

Те поддържаха изрично и позицията на кмета на Община Поморие Иван Алексиев, обвързвана с Фонда за развиване на Летище Бургас и привличане на бъдещи авиопревозвачи.

В рамките на ревюто Община Бургас взе участие и в кулинарно шоу - посредством дегустация показа типични за региона рибни специалитети. Управителят на остров Света Анастасия Павлин Димитров разкри пред българска и задгранична аудитория тайната на домашните тарама хайвер и чироз.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР