През цялото време се опитвах да бъда изключително прозрачен и

...
</TD
>През цялото време се опитвах да бъда изключително прозрачен и
Коментари Харесай

Манол Пейков за дарителските си акции: Опитвах се да бъда прозрачен и да разказвам вълнуващи истории

През цялото време се пробвах да бъда извънредно транспарантен и да описвам вълнуващи истории от действителността. Това сподели Манол Пейков, който завоюва " Мъж на годината “ за дарителските си акции, в предаването " Един неделен ден по шосето " на " Фокус ".

" Занимавам се с доста неща, само че това, за което получих премията, беше средствата, които събирах за няколко дела, най-много Украйна, Турция и Сирия ", изясни той.

По думите му триумфът на дарителските му акции се дължи на силата, която е участвала в обществото, а той просто е извадил запушалката и е дал опция да стигне от източника до своя реципиент.

" През цялото време се пробвах да бъда извънредно транспарантен, да регистрирам всяка една стотинка, да описвам вълнуващи истории от действителността. Да свързвам тези, които подаряват с тези, които получават, с цел да видят хората, че има смисъл от това, което вършат ", разясни Пейков.

" Преди малко по-малко от седмица бях на посетители в турското посолство, където ми връчиха почетен знак, с който да се зачетат напъните на всички хора, които през мен съумяха да съберат тези големи средства и предметни дарения. Посланичката на Турция в България сподели, че е безусловно изумително това, което се случи, в никакъв случай не е предполагала, че толкоз топлота хранят българите към Турция. Това ме кара да мисля, че ние имаме едни стереотипи зад себе си, които са ни по някакъв метод сведени през медии и даже образователната стратегия от детските ни години. Само че истината е малко по-различна, хората изпитват топлота към човек, който е непосредствен комшия и те придвижват това, което би могло да се случи на тебе върху съседа, в която къща се е случило ", посочи той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР