През последните години липсват каквито и да е политики на

...
</TD
>През последните години липсват каквито и да е политики на
Коментари Харесай

Спас Шуманов, ГЕРБ: Поставям си за цел да се боря за развитието на летище Пловдив

" През последните години липсват каквито и да е политики на държавно равнище. Тази липса на цел при развиване на страната сложи в извънредно сложна обстановка българския народ. На дневен ред пред жителите породиха терзания по отношение на тяхното битие и опцията да посрещат своите ежедневни потребности. Българския народ не би трябвало да търпи повече лъжливи обещания и пророчества " - тази безапелационна позиция изрази петият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив-град. 

Според него продължаващата неприязън сред политическите партии и неналичието на разговор сред тях се отразява извънредно отрицателно върху цялото общество. Резултатът ще докара до в допълнение усложняваме на опасенията по отношение на бъдещето на България.

" Важно е всички ние да осъзнаем бързо комплицираната обстановка, в която се намира страната след ръководството на " Промяната “ и да създадем всичко допустимо да възстановим стабилността.

За да върнем вярата на жителите в държавността, би трябвало да предприемем неотложни ограничения, които да доведат до обновяване на стабилността в България. Политическите решения играят решаваща роля за пазарната логика на психиката и бъдещето на нашата страна. Не можем да допуснем повече България да бъде без държавно управление и функциониращо Народно заседание. За това би трябвало да правим всички нужни дейности за поддръжка на устойчивото развиване на нашата страна и да не допуснем  " положителните сили " да спрат още веднъж този развой ", съобщи и добави:

" Поставям си за цел да се боря за обезпечаването на нужните средства за развиване на летище " Пловдив ". Всички ние би трябвало да осъзнаем, че летището е от значително значение за икономическото развиване на Пловдив и на цяла Южна България. Съоръжението има директно влияние върху стопанската система, като дава услуги на самолетните компании, които от своя страна реалокират пасажери и транспортират товари. Свободното придвижване и бързата съгласуваност са от изгода за жителите и бизнеса.

По време на своето малко ръководство на държавното сдружение съумях да привлека най-големите нискотарифни самолетни компании в Европа. През 2021 година бях освободен, защото държавното сдружение реализира резултати, надхвърлящи даже най-смелите упования на отрасловия министър. Оставих компанията в устойчиво финансово положение и с предстоящ напредък въз основа на контрактувани нови дестинации.

Бях уверен, че плануваният напредък може да се реализира от ниско квалифицираните фрагменти на " Промяната ", само че по-късно осъзнах, че ръководството на растежа е извънредно комплициран развой и изисква висока подготовка и опит. В момента единственото държавно летище е оставено  на произвола на ориста и е с влошени финансови индикатори. Съществува действителен риск без интервенция на държавно равнище да бъдат изгонени самолетните компании. Ще направя всичко допустимо летище " Пловдив " да  стане предпочитан стратегически план на българската страна.

През последните две години ръководещите демонстрираха надменност и неоснователна самонадеяност в своите дейности, които не откриха поддръжка в резултатите от тяхната икономическа политика. Поредица от неправилни решения докара до мъчителни последствия за популацията. Ние, жителите сме задължени да покажем решителност и да действаме, с цел да преустановим тези незаконни практики и да защитим България.

Няма рецепта за демокрацията, само че с цел да съществува, би трябвало да бъде защитавана. Обръщам се с апел към всички жители да излязат и да гласоподават на 2 април 2023 година с номер 2 в интегралната бюлетина коалиция ГЕРБ-СДС и персонална преференция 105 за Пловдив. Нека не забравяме, че бъдещето на България е в наши ръце ", прикани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР