През миналата седмица . Само късметът помогна да не коментираме

...
</TD
>През миналата седмица . Само късметът помогна да не коментираме
Коментари Харесай

Политическо интригантство ли е да не мълчиш, когато е кристално ясно, че даден ръководител е некадърен?

През предходната седмица. Само шансът оказа помощ да не разясняваме тежка покруса със смъртен случай през днешния ден. Защото тежки нещастия и имаше. 

Тогава публицистите на Plovdiv24.bg показаха протичащо се - протежето на, предприятие  " Градини и паркове ".

Последва реакция от партията, чийто неофициален, сега водач е Каназирева - " Съюз за Пловдив ", които оприличиха изявленията като политическа конспирация.

Няма по какъв начин изявленията на публицистите от Plovdiv24.bg да бъдат принизявани до равнището на евтината политическа конспирация, няма по какъв начин да си замълчим, когато и обстоятелства бъдат неглижирани с евтини политически клишета от още по-евтини политици.

Фактите са такива, че вятърът в Пловдив не бе толкоз мощен, колкото им се желае на Козарев и компания. На други места.

Фактите са такива, че в канцелариите на Оперативна програма " Градини и паркове " с години залежава документи за потвърдено изгнили дървета, само че те към момента не са отстранени. Част от тях предстоящо рухнаха по време на въпросната стихия.

Фактите са такива, че от партията на Каназирева са толкоз некадърни, че се пробваха да " оправдаят " протежето си Козарев, че управлявал " най-нереформираното дружество ". Тук е мястото да попитаме от какъв брой години Козарев ръководи предприятието и за какво то не е реформирано? Да не би да признахте, че той е толкоз несръчен, че е явно некадърен да го реформира? Автогол?

Всичко това потвърждава кристално, че може и да е добър по душа човек, само че е, който с дейностите и бездействията си заплашва живота на пловдивчани.

А от управлението на партията на Каназирева по-добре идващият път да помислят, когато решат да нападат съществени журналистически изявления, стъпващи на обстоятелства. А тя самата няма потребност да се крие зад протежетата си и да им диктува изявленията им в обществените мрежи, " лекият " ѝ жанр проличава отвред. 

Разбираме, че след тоталното ѝ политическо крушение - първо, беше най-големият критик на ГЕРБ, след това стана част от партията ГЕРБ, като там бързо я разкриха, ставайки за смях от парламентарната естрада - я принуждава да се крие и да шепне нежно в ухото на доближените си съпартийци какво да " приказват " обществено.

Нека обаче да опитва да откри достолепие в себе си и да стартира да застава зад думите си, колкото и нелепи да са. Предстоят избори и нямаме подозрения, че тя ще е един от претендентите за кмет, а " платформата " ѝ още веднъж ще е рецензия на ГЕРБ и.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР