Премахване на част от жп линия е извършено в район

...
</TD
>Премахване на част от жп линия е извършено в район
Коментари Харесай

Своеволия край Оазис 4, граждани тръгнаха да махат жп линия

Премахване на част от жп линия е осъществено в регион " Южен " към комплекс " Оазис " 4 през вчерашния ден, видя Plovdiv24.bg в обществените мрежи. Въпросната жп линия е остаряла и от години не се употребява, а към нея продължава презастрояването с жилищни комплекси. 

Една част от догатките на хората са, че ще уголемява пътят, по този начин както преди години имаше абстрактен план за смяна и разширение на целия бул. " Македония ", който би трябвало да бъде удължен, тъй че да доближава до крайните комплекси на квартала.  

Друга част си мислят, че стартира градеж на огромен автосервиз и автомивка, които ще са в изгода за живущите в региона. Истината обаче се оказа напълно друга. 

Нашата медия потърси инж. Гошо Къчков, шеф " Железопътна секция – Пловдив " към НКЖИ, който ни удостовери за " своеволията " сред съседи и притежатели на парцели, които " пробиват " пътища на мястото на държавни парцели, " които хем не ни трябват, хем не ги даваме ", добави още той. 

Инж. Гошо Къчков ни увери, че активността по премахването на линията не заплашва сигурността на придвижването. Подаден е сигнал към МВР Пловдив, които се заемат със случая.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР