представи кандидатите си за кметове на районите на Северен

...
</TD
> представи кандидатите си за кметове на районите на Северен
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Блокове в Западен са толкова нагъсто застроени, че хората си подават ръцете през терасите

показа претендентите си за кметове на регионите на " Северен " и " Западен ". Това са надлежно и Тодор Тодоров, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" За нас е удоволствие да подкрепим за кмет на " Северен ".  Не желая да върша характеристика на остарелия кмет на региона (б.р. - ), народът самичък му направил. Хората търсят повече Костов от него. Това е задоволително да се каже по този въпрос. ", сподели Атанасов за Костов.

" Зоната към Гребната база е изцяло презастроена. Там живеят най-малко 20 000 индивида. Говоря за жилищните здания зад " Пещерско шосе ". Там блоковете са толкоз начесто, че хората могат да си подават ръцете през терасите. Там Тодор Тодоров ще се сблъска със съществени проблеми. "

" Като предстоящ кмет на Пловдив поемам ангажимент за създаване на ново учебно заведение. Предвижда се терен за него, който се намира до мол " Пловдив ". Това е проблем, който ще стане трагичен до 2-3 години. "

" Прословутият " Модър-Царевец " стартира по мое време. Нашият екип направи плана и подсигури 14 млн. лв. за неговото създаване. Просто се искаше от новия кмет  да го стартира и да го приключи след 2 години. Вече 13 години не е приключен заради субективни неточности и незнайни цели. Първото, което направи кметът след мен, бе да пренасочи тези пари в асфалтиране на елементи от булеварди, които след половин година станаха като дунавски талази. Обещавам на Тодор Тодор, че ще насочим напъните си за довеждане докрай на този обект. Хората вършат тунели под Босфора и Ламанша за по-кратки периоди, а пък ние се мъчим още с  " Модър-Царевец "

" В моя мандат всички обекти се строяха и ремонтираха без забавяне. Първото нещо, което ще направя като кмет, е да видя какво завещание ще получа. Пази се като държавна загадка какъв брой са задълженията на Пловдив. В общинските среди слушам, че задълженията на общината са доста повече от 100 милиона лв. ", добави той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР