Председателят на Народното събрание пристигна на изненадваща визита в Благоевград,

...
</TD
>Председателят на Народното събрание пристигна на изненадваща визита в Благоевград,
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Росен Желязков с изненадваща визита в Благоевград, ето какво коментира

Председателят на Народното събрание дойде на изненадваща аудиенция в Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg . Поводът за визитата му е провеждането на закрито вътрешно партийно съвещание на структурата на ГЕРБ в област Благоевград.

Пред представителите на медиите той разяснява сбито две тематики – какво се случва с автомагистрала " Струма “ и тунел " Железница “ и идната ротация в кабинета Денков – Габриел.

По първата тематика той сподели:

" Тунел " Железница “ трябваше да бъде подготвен преди повече от 2 години, тъй че с този въпрос се обърнете към министъра на районното развиване и АПИ. Ние от дълго време чакаме трафика да се облекчи и да бъде пуснат тунела, само че това ще бъде частичното решение. Голямото решение ще бъде, когато се осъществя автомагистралата в региона на Кресненското дефиле. Това не го виждаме в средносрона переспектива “.

По отношение ротацията, ръководителят на Народното събрание разяснява, че по тематиката всичко е казано, а целият развой се дискутирал задоволително транспарантно и през месец март ще се осъществя. На въпрос – дали чака президента да забави връчването на мандата, Желязков сподели, че няма съображение това да се случи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР