Предложението в Общински съвет е свързано с възможността за кандидатстване

...
</TD
>Предложението в Общински съвет е свързано с възможността за кандидатстване
Коментари Харесай

След гневно писмо на родители Община Пловдив с лаконично оправдание за новата сграда на Математическата гимназия

Предложението в Общински съвет е обвързвано с опцията за кандидатстване по Плана за възобновяване и резистентност за средства, които са отделени целево за Пловдив за разрешаване казуса с МГ " Акад. Кирил Попов “ и учебно заведение " Драган Манчов “ на стойност 12,5 млн.лв. Така Община Пловдив дава отговор косвено на.

Ето какво още се споделя в прессъобщението на администрацията:

По Плана за възобновяване Община Пловдив би трябвало да показа планово предложение за двете здания. Администрацията приготвя план за нова постройка на учебно заведение " Драган Манчов “ от към 6 хиляди кв. м, обособена на терен в регион " Западен “, и по-малка постройка - в двора на съществуващата постройка на МГ, която да покрие най-належащите потребности на гимназията. Предвидените средства могат да се употребяват целево единствено за тези планове.

Така направените планови оферти са първи стадий от разрешаването на казуса с двете учебни заведения. Вторият стадий е намирането на средства за нов кампус за терена зад SPS в регион " Тракия “.

В началото на годината Община Пловдив е поела ангажимент към Математическата гимназия и Общественият съвет за правене на заключителен вид за задание и пускане на архитектурен конкурс, който да приключи с механически проект  и количествено-стойностна сметка за новия кампус.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР