Преди броени минути светлините на коледното дърво в центъра на

...
</TD
>Преди броени минути светлините на коледното дърво в центъра на
Коментари Харесай

Запалиха празничните светлини на елхата в центъра на Пловдив

Преди броени минути светлините на коледното дърво в центъра на Пловдив бяха запалени от кмета , съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . Церемонията, макар неприятното време, стартира в 18.00 часа на площад " Стефан Стамболов ".

Елхата е висока 13 метра, с над 4 хиляди зелени клонки и още веднъж ще наподобява внушително. Изработена е от единствения на Балканите производител на елхи, който се намира в Раковски. Пловдивската елха тежи към 1 звук, а дружно с украсата - 1.5 тона.

Светлините на коледното дърво над покрития шадраван бяха запалени от кмета на Пловдив , който насочи и привет към своите съграждани. Негови помощници бяха малчуганите от Хор на пловдивските момчета " Стефка Благоева “ при ЦПЛР – Общински детски комплекс – Пловдив с диригент Милка Толедова и музикален акомпанимент Юлия Петрова, както и танцьорите от отбор " Дилянка “ с живописен началник Мария Кьосева.

Помогна и Дядо Коледа, който бе и водещ на тържествотот. Той ще забавлява малчуганите и техните родители и в празничните дни – 24, 25, 26, 27 и 29 декември, когато на откритата сцена пред общината по традиция ще има богата музикална стратегия.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР