Поземлен имот в с. Нови извор, намиращ се на 18

...
</TD
>Поземлен имот в с. Нови извор, намиращ се на 18
Коментари Харесай

НАП Пловдив с интересна оферта: Ако имате поне 600 000 лева, тази къща е ваша

Поземлен парцел в с. Нови извор, намиращ се на 18 километра от Асеновград и наоколо до Араповския манастир " Св. Неделя “, е измежду оповестените за продажба посредством търг с скрито наддаване от Търговско дружество на Национална агенция за приходите Пловдив. Той е с повърхност от 1 980 кв. метра и е със следното предопределение: земеделска земя с метод на трайно прилагане - за икономически двор, ведно с едноетажна селскостопанска постройка със застроена повърхност от 455 кв.

Първоначалната тръжна цена на парцела е в размер на 82 840 лева Огледи могат да се вършат от 19.04.2023 година до 25.04.2023 година сред 10:00 ч. и 17:00 ч., след предварителна спогодба с водещия на търга. Приемането на ценови оферти за закупуване и внасянето на депозит за присъединяване в продажбата стартира на 20.04.2023 година и завършва на 26.04.2023 година Разглеждането на предложенията ще се извърши на 03.05.2023 година от 11:30 ч., в постройката на Териториална дирекция на Национална агенция за приходите - Пловдив, ул. " Скопие " № 106, бл.2.

Втората оферта е за къща за посетители за различен селски туризъм в с. Мезек със застроена повърхност от 340,93 кв. метра, жилищна постройка към нея с повърхност от 20 кв.метра и урегулиран аграрен парцел с повърхност от 1 032 кв. метра, както и всички усъвършенствания и приращения в него. В парцела има построен тръбопровод, канализация и електрификация. Къщата се състои от два надземни етажа и полусутерен и разполага с 5 удобно и съвременно обзаведени стаи, във всяка от които има климатик и централно отопление, WI-FI, интернет, цифрова телевизия, LED тв приемник и хигиеничен възел с душ кабина.

Търгът с скрито наддаване ще се организира на 15.05.2023 година от 10:00 часа в постройката на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Пловдив, офис Хасково на адрес: Хасково, бул. " България " № 152, ет. 8. Първоначалната цена на къщата за посетители е 600 000 лева, а размерът на депозита за присъединяване в търга е 120 000 лева, който би трябвало да бъде импортиран по банков път до 05.05.2023 година Огледи могат да се правят всеки присъствен ден от 27.04.2023 година до 04.05.2023 година, от 09:00 ч. до 17:00 ч., след предварителна спогодба с публичния реализатор.

От териториалната дирекция на Национална агенция за приходите в Пловдив предлагат на компаниите и на физическите лица периодично да ревизират онлайн имат ли настоящи отговорности или образувано изпълнително дело и да ги погасяват навреме. Справката става в портала за е-услуги на Национална агенция за приходите, налични с персонален идентификационен код (ПИК) и с електронен автограф (КЕП). От приходната организация предлагат, с цел да не се стига до наложително осъществяване, при усложнение в заплащането на дължими налози и осигуровки жителите и компаниите да се свързват навреме с дирекция " Събиране “.

Имуществото на задължените лица се афишира на обществена продажба посредством търг с скрито или очевидно наддаване, откакто бъдат изчерпани всички начини за непринудено заплащане на просрочените обществени отговорности. С приходите от провежданите търгове се покриват отчасти или изцяло обществени отговорности на притежателите им.

За повече детайлности по отношение на тези и други търгове, предлагани от приходната организация и нужната документи към тях, посетете портал за продажби на Национална агенция за приходите. Там ще намерите за всяка продажба подробна и леснодостъпна информация по отношение на характерността актива, положение и приложени фотоси, първична цена, периоди за подаване на ценово предложение и периоди за внасяне на депозит за присъединяване в търга.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР