Постоянното присъствие на БЗНС, която е и висшият ръководен орган

...
</TD
>Постоянното присъствие на БЗНС, която е и висшият ръководен орган
Коментари Харесай

Заради саботаж на демонтажа на Альоша опитаха да отстранят Илия Зюмбилев като председател на БЗНС

Постоянното наличие на Български земеделски народен съюз, която е и висшият управителен орган на партията, излезе с декларация, в която се твърди, че няма смяна в нейното управление.

Припомняме, че членове на Управителния съвет на партията пробваха да сменят, който е настоящ регионален шеф на Пловдив.

Основната причина за това тяхно искане бе, че е – Альоша и слабите резултати на локалните избори. Управителният съвет са си провели собствено гласуване, при което са си показали нов ръководител на Български земеделски народен съюз -  Димитър Петков 

Ето обаче цялата декларация на Постоянното Присъствие на Български земеделски народен съюз, която изцяло делегитимира този резултат,

1. Твърдо се опълчва на опитите за разединение и операция на членовете на Български земеделски народен съюз

2. Съгласно устава на Български земеделски народен съюз има определено управлението в лицето на доктор, всичко друго са медийни тълкования.

3. Съгласно устава на Български земеделски народен съюз съвещание на УС на Български земеделски народен съюз от 02.12.23г. няма легитимност да сменя управлението на Български земеделски народен съюз, защото след напускането на редица членове няма нужния кворум.

4. Всички опити за уронване престижа на Български земеделски народен съюз и разединение, ще срещнат мощният отпор на Постоянното Присъствие на Български земеделски народен съюз.

Да живее Български земеделски народен съюз!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР