Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет

...
</TD
>Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет
Коментари Харесай

Хигиенната баня в Благоевград - без топла вода и в плачевно състояние 

Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен надзор към Общински съвет Благоевград организира съвещание, на което бе взето решение да бъде осъществена незабавна инспекция на обект " Хигиенна баня “, във връзка входирани сигнали за липса на топла вода, оповестиха за Blagoevgrad24.bg от Общински съвет - Благоевград. 

Днес, ръководителят на комисията, госпожа Анна Мазурска, членовете: Димитър Урдев, Мария Колибарска и секретарят на комисията основен специалист " Общинска благосъстоятелност " Валерия Новоселска, направиха изненадваща инспекция на концесионера на обект " Хигиенна баня “ Благоевград Христо Ковачки, по отношение на подаден сигнал от жител, в който се показва, че трета поредна седмица няма топла вода в часовете от 07:30 до 10:00ч.

Жалбоподателят осведоми, че е належащо да се извърши неотложен и първокласен ремонт, който да дава отговор на всички условия. 

От пет години ситуацията не се е променяно, се показва още в сигнала на благоевградчанина, ориентиран към непрекъснатата комисия по следприватизационен и следконцесионен надзор към Общински съвет Благоевград.

Присъстващите членове на комисията се срещнаха с господин Ковачки, към който насочиха поредност от въпроси, свързани с неналичието на топла вода, което той самичък удостовери.

Ковачки посочи, че е понижен дебита на вода и удостовери, че много постоянно няма топла вода, само че бе безапелационен, че казусът не е в управлявания от него обект.

При инспекцията, комисията се срещна и със чиновници в Хигиенната баня, които потвърдиха за доста проблеми в връзката с гости, които са недоволни от това, за което са си заплатили билет и че действително има липса на топла минерална вода, плесен, откачени малки врати на дрешниците в пространствата за преобличане.

Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен надзор към Общински съвет Благоевград ще излезе с публично мнение, по отношение на осъществената инспекция по сигнал за липса на топла вода в " Хигиенна баня “ Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР