Поради лошата метеорологична обстановка, събитието Пътят към върха“, което

...
</TD
> Поради лошата метеорологична обстановка, събитието Пътят към върха“, което
Коментари Харесай

Отменят чакано събитие в Пловдив заради лошото време, други три с променено място

Поради неприятната метеорологична конюнктура, събитието " Пътят към върха “, което трябваше да се състои през днешния ден на Бунарджика се анулира. Новата дата ще бъде обявена в допълнение, след договаряния с участниците, които са над 50 на 6-те подиуми в програмата на тазгодишното издание. Това оповестиха от пресцентъра на Община Пловдив, отдел " Култура ".

ОИ " Старинен Пловдив “ кани искащите на втора премиера на новия документален филм " Сто години летя по камъните “, отдаден на 100 години от рождението на Атанас Кръстев – Начо Културата, довечера в 20 часа в Римски стадион. При неприятно време прожекцията ще се състои на закрито в кинозалата за прожекции, до привършване на местата.

Регионален природонаучен музей оповестява, че заради влошените метеорологични условия през днешния ден " Фестивал на пеперудите “ ще се организира вътре в музея. Всички арт работилници, просветителни игри, изобразяване на лица, галерия на фотоконкурс " Пеперудите в природата “ ще бъдат ситуирани във фоайето, зала " Бозайници “ и зала " Птици “.

Екипът на " Сцена на кръстопът “ оповестява, че " Част от сбирка " довечера от 21 часа ще се състои в " Камерна зала ", вместо в двора на Драматичен спектакъл – Пловдив, заради влошените метеорологични условия. Входът е свободен. В залата ще бъдат допускани фенове до привършване на наличните места.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР