Популярна със своя сладолед и вкусни десерти кафе-сладкарница е попаднала

...
</TD
>Популярна със своя сладолед и вкусни десерти кафе-сладкарница е попаднала
Коментари Харесай

Заведение за сладки изкушения на Главната под прицела на НАП

Популярна със своя сладолед и вкусни десерти кафе-сладкарница е попаднала в " черния лист " на Национална агенция за приходите Пловдив за обекти, подлежащи на запечатване, видя Plovdiv24.bg от уеб страницата на институцията. 

Нарушителят носи името " Memo Sweet House " и е локализиран на Главната. Обектът е попаднал в листата на 11 октомври тази година. Фирмата, която стопансва мястото, е МЕМО ООД. 

Според информацията, предоставена в интернет, сдружението е регистрирано през 1994 година в Хасково. Към 2021 година оборът им е бил 1 530 000 лева, а чиновниците 16 на брой. Основната им търговия е обвързвана с ръчно направени турски сладкиши. 

Един от шефовете и едноличен притежател на капитала от 5 хиляди лв. е Мехмет Куртогулларъ. Името му е обвързвано с още 3 компании. 

Интересно е, че сдружението " Мемо Шон Шокаладе ООД " е с адрес като на сладкарницата извършител. Тя е записана през 2021 година, само че не е по Данък добавена стойност. 

Екипът ни реши да прегледа Facebook страницата на сладкарницата. 

Оказа се, че тя не е интензивно поддържана и последните изявления датират от 2023 година. Последните им фрагменти са с френската певица Лаура Перголизи, която си е купила от техния сладолед. 

Назад във времето Мехмет Куртогулларъ има фотоси и с президента, който пробва ръчно направената им саралия. 

От информацията предоставена в интернет разбираме, че сладкарницата работи всеки ден до 23 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР