Полицаи задържаха трима криминално проявени и осъждани украинци на възраст

...
</TD
>Полицаи задържаха трима криминално проявени и осъждани украинци на възраст
Коментари Харесай

Закопчаха украинска банда в Бургас

Полицаи задържаха трима престъпно проявени и осъждани украинци на възраст от 41 до 44 години. Те са отмъкнали сумата от 500 лв., 20 евро, 10 щатски $, 5 канадски $ и златни украшения - всичко на обща стойност към 1 500 лв.. Кражбата е осъществена на 5 декември посредством отключване на входната врата от апартамент, ситуиран в бл. 24 в к-с " Изгрев ", благосъстоятелност на 68-годишен бургазлия.  

Крадците са се придвижващи се с л.а. " Шкода Октавия ", с украинска регистрация. Автомобилът е спрян на 9 декември в региона на кръговото кръстовище в посока кв. " Сарафово ". При осъществените процесуално-следствени дейности са открити и конфискувани три мобилни телефона със заличени имеи номера, в ниша в задната част на тавана на автомобила - два несесера с голям брой заготовки на ключове, шперцове и механически средства за отключване на касови и секретни заключващи механизми. Открити са и парични суми в банкноти, отговарящи на откраднатите от жилището в к-с " Изгрев ".

При претършуване в населяваната от украинците квартира, ситуирана в Равда, са открити и конфискувани 3 мобилни телефона с украински СИМ карти, както и парични суми в банкноти, отговарящи на откраднатите от жилището в к-с " Изгрев ". На 10 декември с прокурорско разпореждане тримата мъже са арестувани за период до 48 часа. Работата по изясняване на цялостната им незаконна активност продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР