Полицаи от Първо РУ са установили извършителите на две посегателства,

...
</TD
>Полицаи от Първо РУ са установили извършителите на две посегателства,
Коментари Харесай

28-годишен мъж повреди общински камери за видеонаблюдение в Русе

Полицаи от Първо районно управление (на МВР) са открили причинителите на две похищения, при които са нанесени вреди на лек автомобил и на публични камери, оповестиха от ОДМВР-Русе. В Първо районно управление (на МВР) в края на месец декември предходната година е постъпила тъжба от мъж, за това че е открил вреди по колата си, която бил оставил паркирана на ул. " Бузлуджа " в Русе. Той разкрил автомобила, марка " Тойота “, със счупено стъкло на шофьорската врата и по негови данни с това са му били нанесени вреди в размер на към 300 лв..

Сигналът е бил документиран по разказа на Първо районно управление (на МВР) и по него е стартирана кореспонденция с оглед данни за осъществено закононарушение по член 216, ал.1, от Наказателен кодекс. В хода на подхванатите и осъществени оперативно-издирвателни действия, полицейските чиновници са открили като създател на похищението русенец на 34 години. Работата по случая продължава.

В Първо районно управление (на МВР) е получен сигнал от СЗ " КООРС " при Община Русе, че на 04.01.2024 година към 15:40 ч. незнаен мъж, преминавайки през един от подлезите, намиращ се в град Русе на бул. " България " /до учебно заведение " Алеко Константинов " /, е извадил запалка и е запалил кабелите на две от охранителните камери, инсталирани в оборудването.

Установено било, че в резултат на осъществените дейности, охранителните камери са негодни за приложимост, тъй като е прекратено цялото трасе от кабели и са нанеси обилни вреди по функционалността на системата, както и материални, които възлизат в размер на към 1000 лева

По случая е била записана кореспонденция за закононарушение по чл.216, алинея.1, от Наказателен кодекс, по разказа на Първо районно управление (на МВР). В хода на работата по случая полицейските чиновници са открили като причинител на действието мъж от Русе на 28 години.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР