Политически партии КОД и Български възход ще формират една група

...
</TD
>Политически партии КОД и Български възход ще формират една група
Коментари Харесай

КОД и Български възход с обща група в местния парламент на Бургас

Политически партии КОД и " Български напредък " ще образуват една група в Общински съвет – Бургас, мандат 2023 – 2027.  Двете обединения участваха за първи път на локални избори и реализираха повече от положителни резултати.

" Нашите стратегии и цели са извънредно близки и решението да се обединим в Общински съвет е разумно. Гледаме в една посока – основаване на по-добри условия за междинния и малък бизнес в Бургас и по едно и също време с това привличане на вложители. Имаме още доста общи цели, по тази причина ще работим един до друг ", декларират от КОД и " Български напредък ".

" Не единствено ще предлагаме положителни решения, само че и ще поддържаме значимите за Бургас и жителите на общината докладни. В тези гласувания нашата група ще взе участие в болшинство, което да обезпечи на Бургас бързите темпове на развиване. За да се случи това, считаме за наша отговорност, като избраници на бургазлии да поддържаме значимите и огромни планове на кмета Димитър Николов  в опазването на здравето и образованието, туризма, както и в подобряването на спортната инфраструктура и основаване на условия за развиване на първокласен и всеобщ спорт ", безапелационни са общинските съветници от двете обединения. Те самите също разчитат  на поддръжка за общинските стратегии и начинания, които приготвят.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР