Почетният председател на СЕК Георги Манев се закани на 20

...
</TD
>Почетният председател на СЕК Георги Манев се закани на 20
Коментари Харесай

Георги Манев скочи на областния управител на Бургас! Иска неговото отстраняване!

Почетният ръководител на СЕК Георги Манев се закани на 20 ноември да внесе декларация в Общинския съвет за премахване на регионалния шеф на Бургас Пламен Янев. Тя ще бъде предоставена за автограф на искащите същото съветници в локалния парламент. Това стана ясно на конференция, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Според Манев в своята тирада при вчерашната клетва на локалния парламент Янев е направил политическо изявление, с което се намесвал в политическите каузи на Общински съвет – Бургас. Освен това той пояснява думите му като омаловажаване на изборния резултат.

Част от изявлението на регионалния шеф бе представено от Манев: За страдание вие получите едно тежко завещание. През 2007 година над 69 хиляди бургазлии откриха смисъл да отидат и да изберат общински съветници, които да ръководят в идващите 4 години. 4 мандата по-късно такова изпитание направиха 40% по-малко. Безразличието за органи, които би трябвало да се изберат от народа е по-голям удар от всичко останало.

" За мен това едно политически изявление от един административен служител. Този служител, даже и да е регионален шеф, би трябвало да разграничава своята политическа действителност,  в която виртуално живее – в изпълнителния комите в СЕК и по тази причина, за което той е назначен  - точно да е стожер на законността. В Общински съвет политическо изказване от назначен регионален шеф за толкоз мандата за първи път виждам “, съобщи Манев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР