По време на най-важните въпроси, които се обсъждат от Общинския

...
</TD
>По време на най-важните въпроси, които се обсъждат от Общинския
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Кметът винаги е в болнични, когато се обсъждат най-важните въпроси

По време на най-важните въпроси, които се разискват от Общинския съвет, кмета на Пловдив постоянно е в болнични и го няма! Така жител на Пловдив разяснява от трибуната на Общински съвет неналичието на, който най-малко все още не участва на днешната сесия на пловдивските старейшини, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

А тя в действителност е значима. На нея ще се взема решение бъдещето на пробива при Водната палата, някогашната Белодробна болница и ориста на Панаира. Преди нейното начало, в 8,30 часа, имаше цивилен митинг пред постройката на ул. " Авксентий Велешки “ №20. 

Протестиращите настояха за оставка на кмета  и на целия Общински съвет поради голям брой решения от последните месеци, които съгласно недоволните жители са срещу ползите на пловдивчани.

Първа точка в днешния дневен ред на съветниците е решението за пробива при Водната палата. Кметът предлага два разновидността на решение – единият е планът да продължи и работата по него да се възобнови след 10 дни.

Вторият вид е пробивът да бъде спрян напълно и да се прекратят договорите с изпълнителите, които да бъдат обезщетени от общината с близо 600 000 лв. за към този момент осъществените действия. Кметът предлага още общината да отпусне 150 000 лв. за избор на реализатор, който да възвърне терена в първичния му тип.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР