По утвърдена вече традиция кметът присъства на изписването на първото

...
</TD
>По утвърдена вече традиция кметът присъства на изписването на първото
Коментари Харесай

Кметът на Русе посети първото бебе за 2024 г. и последното за 2023 г.

По одобрена към този момент традиция кметът участва на изписването на първото бебе за 2024 година в община Русе. в 01:43 ч. на 1-ви януари.

" Пожелавам й да продължи този добър старт и в бъдеще постоянно да бъде отличник, да стане добър и сполучлив човек. Желая й още здраве, дългоденствие, дни, изпълнени с щури детски игри. А на вас, родители, поисквам мощ, воля и непримиримост, с цел да се справите с бъдещите провокации и да се радвате на достиженията на своето дете “, поздрави младото семейство.

Припомняме, че с цел да се появи на бял свят бебето, е осъществено секцио в условия на неотложност от екип, управителен от доктор Джордже Стойнев, акушер-гинеколог;  доктор Филиз Авджиалиева, специализант по акушерство и гинекология; доктор Татяна Итова, неонатолог, и доктор Елеонора Иванова, анестезиолог.

По същото време през днешния ден изписаха и момиченцето, родило се в последните часове на отминалата 2023 година Сафая Хамс е плод на любовта сред китайка и англичанин, избрали да заживеят близо до Русе.

Кметът пожела на двете фамилии здраве, съгласие и фамилна топлота през новата година, като им връчи грамоти и дарове, заяви Община Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР