По досъдебно производство, наблюдавано от Окръжна прокуратура-Пловдив, за причиняване на

...
</TD
>По досъдебно производство, наблюдавано от Окръжна прокуратура-Пловдив, за причиняване на
Коментари Харесай

Официално: Съобщиха скоростта на джипа от катастрофата с двама загинали на бул. Руски

По досъдебно произвеждане, следено от Окръжна прокуратура-Пловдив, за причиняване на пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 година в гр. Пловдив, на бул. " Руски “, починаха Кристиан Екмекчиян, на 21 година, лидер на лек автомобил " Рейндж Ровър “, и 20-годишната Теодора Николова, негова спътничка, са направени две експертизи - химическа и автотехническа.

Според заключението на първата – химическа, в кръвта на лидера на автомобила Кристиан, не са открити следи от приложимост на наркотични субстанции и други упойващи субстанции.

Не е открито и съществуване на алкохол в кръвта на Кристиан. Според автотехническата експертиза той е карал автомобила по правата със скорост 175 км/ч.     

При пътното произшествие са били ранени още две лица - мъж на 22 година и жена на 22 година, пътували в автомобила. Тяхното положение се усъвършенства. При премахване на следствията от злополуката е потърпевш пожарникар. Неговото положение също се усъвършенства. По делото се правят и други дейности по следствието.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР