Пловдивска майка се възмути от положението на най-новоремонтирания площад в

...
</TD
>Пловдивска майка се възмути от положението на най-новоремонтирания площад в
Коментари Харесай

Майки се възмутиха от новоремонтиран площад в центъра на Пловдив

Пловдивска майка се възмути от ситуацията на най-новоремонтирания площад в Пловдив - " Житен пазар ". Тя е разгласила и няколко фотоси в " Забелязано в Пловдив ", с цел да онагледи обстановката, видя  Plovdiv24.bg

" Пиша Ви от името на няколко възмутени майки и живущи на Площад Шахбазян! Снимките са от тази заран на парка, който до скоро беше в ремонт- в поставките за кошчета няма нито чували, нито поставки за отпадък, лехите и празния фонтан тънат в боклуци и бурени, ремонт на публичната тоалетна не се направи, а това ни затруднява когато децата са на открито.

Не е обикновено..

Докога всичко ще се прави на половина и едвам се имитира дейност…. "

От фотосите че вижда, че кошчетата нямат вътрешен резервоар и заради тази причина боклуците са разхвърляни на всички места по детската площадка, което очевидно нервира живущите в близост.

Припомняме, че единствено т Община Пловдив преобрази пространството за 980 хиляди лв. с Данък добавена стойност.

То е част от план, в който са включени всички обекти в карето сред бул. " Шести септември “, ул. " Митрополит Панарет “, бул. " Източен “ и бул. " Княгиня Мария Луиза “, които Община Пловдив извършва. Общата стойност на целия план е над 10 милиона и 200 хиляди лв. с Данък добавена стойност, като от тях над 450 хиляди лв. са личен принос на общината.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР