Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изкаже

...
</TD
>Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изкаже
Коментари Харесай

Шофьорка: Тотална лудост! Кажете ми, нормално ли е това?

Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да изкаже възмущението си от протичащото се на прелеза на бул. " Пещерско шосе ". Жената изяснява, че когато бариерата е спусната, с цел да премине влакът - водачите вършат куп нарушавания. Публикуваме текста й без редакция в този момент:

" Здравейте, редакция! Искам да ви покажа на какво станах очевидец предходната вечер. Исках да завия надясно по бул. " Копривщица ", до момента в който чаках на Пещерско, само че спуснаха бариерите на прелеза. Това, което се случи беше цялостен парадокс. На първо място в дясната лента се бяха наредили коли, които бяха за напряко и блокираха нас останалите, които искахме да завием надясно.

След това от лява лента, която е единствено за наляво и напряко - водачи започнаха да изпреварват колоната и да завиват надясно?! Кажете ми, обикновено ли е това? Яко се газят всевъзможни правила! На първо място - редят се там, където не би трябвало, на второ - нарушават правилника! ", написа дамата, която ни изпраща и видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР