Пловдивчанка реши да отправи въпроси към управляващите в Пловдив относно

...
</TD
>Пловдивчанка реши да отправи въпроси към управляващите в Пловдив относно
Коментари Харесай

Искат светофар заради ремонта на Рогошко шосе

Пловдивчанка реши да насочи въпроси към ръководещите в Пловдив по отношение на затварянето и ремонта на " Рогошко шосе ". Читателката ни изпрати имейл с въпроси към  Plovdiv24.bg  с молба да дадем публичност на нейното мнение. Припомняме Ви, че по отношение на реконструкцията и належащия ремонт от на следващия ден 19 февруари пътят ще бъде затворен. Първият стадий обгръща сектора от табелата " Община Марица “ в посока запад – до кръстовището за погребален парк " Север “ (Рогошките гробища). За осъществяването на плана са планувани 4 месеца, с краен период 19 юни.

Ето и вижданията по въпроса на нашата читателка:

Уважаеми дами и господа,

Обръщам се към Вас със следния въпрос - по какъв метод ще бъде проведено придвижването по околовръстния път на гр. Пловдив след затварянето на " Рогошко шосе "? За всички пътуващи в посока Пловдив от Скутаре, Рогош, Маноле и така нататък е известно, че Околовръстният път в час пик е мощно претрупан, в случай че има различен маршрут по " Рогошко шосе ".

След като тази опция липсва, на Околовръстното ще се образува още по-голямо запушване, целодневно. Как ще се включват в придвижването идващите от Скутаре, в случай че колоната на Околовръстното стартира от Войводиново? По какъв метод ще се улесни левият завой за влизане в града при пътен възел " Скобелева майка "? Предвидено ли е слагането на краткотрайни светофарни уредби или наличие на пътни служители на реда, регулиращи придвижването, на горепосочените места?

Очаквам да получа отговор на заложените въпроси.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР