Пловдивчанка е поредната, която е възмутена от това, което се

...
</TD
>Пловдивчанка е поредната, която е възмутена от това, което се
Коментари Харесай

Пловдивчанка зове за глоби за някои граждани

Пловдивчанка е следващата, която е възмутена от това, което се случва на улица в Пловдив и по-конкретно в регион " Южен ", видя  Plovdiv24.bg.  Във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " е разгласила фотоси, от които се вижда камарите от отпадъци, които заемат целия тротоар и се постанова пешеходците да слизат на пътното платно, с цел да преминат.

" Забелязано в " Кючука " на улица " Гоце Делчев ", залят е тротоарът от отпадъци и би трябвало да слизаме на пътя да вървим. Няма ли санкции за добросъвестните жители на град Пловдив. ", пита ядосано дамата.

От фотосите се вижда изхвърлената мебелировка, остарели непотребни дюшеци и облекла.

" Има, само че би трябвало да подадете сигнал и да посочите кои са лицата ", дава отговор ѝ мъж.

Подавате сигнал и казвате кой го прави това и има метод да де противодейства! И на ул. " Македония " е същото! ", разяснява различен.

 

" Почти всеки ден може да се видят бусовете, които стопират от котел на котел в региона, с цел да си разтоварят боклуците. Явно оферират поправки с разчистване и са решили, че не е проблем да ни затрупат, а не може да се върви обикновено по тротоара. Единия им пункт е на 5м. от детската площадка на ул. " Дрин ". Институциите спят, тъй като хората не се крият. Правят го измежду бял ден. Може би си заплащат на вярното място. ", изяснява различен.

 

" В региона към Събота пазара очевидно е някаква фикс идея да е затрупано с отпадъци. Първо беше пред нас на " Даме Груев “, но поради ремонта и нямаме казани в този момент.

Камари с отпадъци има съвсем всекидневно до казаните на " Филип Тотю “ и на " Тодор Александров “ до Католишката църква. Сега и на " Гоце Делчев “ към на Чанито блока... аман от пришълци!, ядосва се друг жител на квартала.

Все отново има и подобен, който е по-запознат и дава следната информация:

Малко хора знаят, само че особено за тези от " Кючука " ще е и комфортно. На базата на Оперативна програма " Чистота " безусловно гратис може да се изхвърлят подобен вид боклуци. До 10 чувала строителен боклук дневно е гратис, по-късно за още 10-20 чувала е алегорична сума (мисля 10 или 20 лв).
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР