Пловдивчанин показа срока на годност на мляко във фейсбук групата

...
</TD
>Пловдивчанин показа срока на годност на мляко във фейсбук групата
Коментари Харесай

Пловдивчанин показа срока на годност на прясно мляко, датата е...

Пловдивчанин сподели периода на валидност на мляко във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив и покрайнината " и провокира сериозна полемика, видя  Plovdiv24.bg .

Според фотографията и отпечатаната дата то може да се употребява и е най-хубаво преди 12.01.2024 година

Вижте какво мислят коментиращите:

" Малиииии........това мляко не се скапва, какво ли има в него ", написа той.

" Няма подбив, и аз се чудя, когато го отворя и по-късно го наливам в кафето след 5 дни нищо му няма цялостно и блъскано с химия ".

" Всички са такива... Даже киселото мляко към този момент не се вкисва ".

" UHT технологията разрешава запазването на млякото даже повече от 9 месеца. Това нито значи, че млякото е цялостно с “химия " или нещо друго. След като се отвори може да се употребява до 7 дни. Моля ви хора четете и не си създавайте непотребни терзания. "

" Изпий една чаша прясно мляко от село на седми ден и да забележим дали ще натиснеш за втора чаша... Технологии хвп-то не ни е чак толкоз далечно... "

" Фараонско мляко, слага се в гробницата на фараона. Като се разсъни мумията след 3 000 години да има с какво да си разкваси устата. ", майтапи се различен.

" Ами купувайте си домашно. Цената е една и съща. Подквасвайте си и кисело мляко. Срокът на валидност на кутиите е повече от пластмасовите бутилки. "

" Нишесте, изсъхнало модифицирано и други сходни. Истинското мляко и след пастьоризация ( варене), не устоя повече от седмица в хладилника. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР