Пловдивчанин пожела да благодари на полицаи за това, че не

...
</TD
>Пловдивчанин пожела да благодари на полицаи за това, че не
Коментари Харесай

Пловдивчанин приятно изненадан от реакцията на катаджии, хванали го в нарушение

Пловдивчанин пожела да благодари на служители на реда за това, че не са го глобили, макар че е направил нарушаване. Ето какво изяснява в обществената мрежа Facebook индивидът.

" Искам да ви опиша за една преживелица. Преди дни с моята другарка ходихме до един от магазините на " Лидл " в Пловдив. На връщане бяхме спрени от служители на реда на бул. " Шести септември ", като аз бях не запомнил да си сложа колана.

Полицаят ме пита по кое време би трябвало да се постави коланът: " След като видиш полиция ли? " и аз му споделих " Не естествено " и ме пусна единствено с предизвестие, без да ми написа фиш.

Искам да изкажа голяма признателност към него и сътрудника му, извънредно възпитани, поисквам им здраве на тях ни а фамилиите им, тъй като и те са хора като нас и ми върнаха вярата, че полицията не е наказателен орган, който събира единствено пари, а е и от помощ на хората. Благодаря, ви господа служители на реда и нека качите тази обява и доближи до тях дано хората водят че има и положителни и доблестни служители на реда ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР