Пловдиванка ни потърси, за да се даде гласност по проблеми

...
</TD
>Пловдиванка ни потърси, за да се даде гласност по проблеми
Коментари Харесай

Уж е един от най-зелените квартали в Пловдив, а се строи ударно и липсват паркове и места за отдих

Пловдиванка ни потърси, с цел да се даде публичност по проблеми в един от по-новите жилищни региони в Пловдив. Според читателката ни " Остромила ", промотиран на всички места като най-зеления квартал на Пловдив, няма доста " зелени " пространства. Ето какво ни написа.

Паркове и места за отдих в " Остромила " липсват, застрояването не стопира, улиците са тесни и едвам поемат към момента трафика, който отсега нататък сигурно ще се усили.

Искам да обърна внимание, че там където има тротоари, то те са завзети от контейнери за битов боклук, което прави невероятно прекосяването за пешеходци, а какво остава за майки с детски колички.

Всички вървят през пътното платно, което е причина за ПТП. А видимостта към въпросната права, за която имам поради, е лимитирана от дърветата (малкото, които се намират в квартала, в имота до пътя). Просто би трябвало да се поокастрят, с цел да се усъвършенства видимостта и да стане допустимо потреблението на тротоара.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg вести.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР