Пловдив не е предприел никакви реални мерки по отношение на

...
</TD
>Пловдив не е предприел никакви реални мерки по отношение на
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Здравко Димитров няма за какво да се тупа по гърдите

Пловдив не е подхванал никакви действителни ограничения във връзка с възстановяване качеството на въздуха. Това съобщи самостоятелният общински консултант по отношение на една от точките, залегнала в дневния ред за идната в четвъртък сесия на Общински съвет на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Става въпрос за доклад за изпълнение на " Програма за възстановяване на качеството на атмосферния въздух на територията на община Пловдив за интервала 2018-2023 година “

" Според заместник-кмета подобряването на качеството на въздуха е да се сменят няколко хиляди броя остарели уреди с климатици и с тези дейности се изчерпва цялата битка. Той обаче пропуща, че в програмата има и други ограничения като намаляването на автомобилния превоз и увеличението на градския подобен ", уточни.

Той добави, че е належащо намаляването на трафика в централната градска част, за което община Пловдив не е подхванала никакви дейности.

" За да получим действително възстановяване на качеството на въздуха би трябвало общинските предприятиия да работят на своя най-много и да извършват своите дейности, като санкциониране на избрани замърсители, като при строителство, да речем и ограничение на огромни камиони, които да минават през Пловдив ", разяснява.

" По три от четири параграфа община Пловдив не е направила нищо, което да усъвършенства качеството на въздуха и и няма да какво да се тупат по гърдите, защото за мен свършена работа няма ", заключи независимият общински консултант.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР