Пловдив имаше и момент, когато претърпя развитие и това беше,

...
</TD
>Пловдив имаше и момент, когато претърпя развитие и това беше,
Коментари Харесай

Ивайло Старибратов бе официално представен като кандидат за кмет на Пловдив от ПП/ДБ

" Пловдив имаше и миг, когато претърпя развиване и това беше, до момента в който беше културна столица, по-късно стартира един застой, едно успиване и нямаше развиване. През последните години се вижда липса на управнически и административен потенциал. " Това съобщи по време на формалното оповестяване на общата му кандидатура за кмет на Пловдив от обединението " Продължаваме Промяната " - “Демократична България " в Епископската базилика на Филипопол, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

Той благодари на присъстващите и водачите на двете партии, които го издигат и съобщи, че приоритетът му е да направи по-добър животът на пловдивчани. Ангажиментите, които поема, са в областта на градска инфраструктура и дигитализацията, за естествен градски превоз, светофари, чист град и зелената система, бизнес среда и обучение, просвета и туризъм.

" Смятам, че ще променим Пловдив и можем да го създадем дружно ", показа спред присъстващите още Старибратов.

По време на събитието не бяха показани и претендентите за районни кметове в града, както беше оповестено в анонса.

На събитието участваха водачите на Политическа партия и Демократична България -,, народните представители, и, както и общински съветници от Пловдив.

" Пловдив е средище на градската просвета на българина, образец за политическа култура, град на хора, които могат да създадат политически избор. Пловдив заслужава образован компетентен и можещ кмет ", съобщи и показа като човек, който намира отговори на сложните задания.

" е държавник преди да стане политик, убеден съм, че той ще е идващият кмет на Пловдив, показа на собствен ред.

" Пловдив е национална идея и съдържа опцията да променим цялата страна ", разяснява. Всеки град на Балканите може да завижда на Пловдив и Пловдив има този мащаб и капацитет да прави България по-голяма. е естественият кмет на този град ", заключи той.

" Ще се борим за болшинство в Общинския съвет, където да организираме взаимна политика с кмета ", сподели.

Знам, че доста хора чакаха аз да съм претендентът за кмет, само че у мен няма и една хилядна неудовлетроверние, че не съм аз претендентът за кмет. Ивайло е индивидът, който може да осъществя моите фантазии. Трябва да мислим за публичното богатство, а не за личния джоб, съобщи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР