Петстотин места има в залата на НХК, те са за

...
</TD
>Петстотин места има в залата на НХК, те са за
Коментари Харесай

Благотворителен концерт за Маги организират в НХК

" Петстотин места има в залата на НХК, те са за всички, които обичат Маги и желаят тя да проходи. Искаме да мине интервенцията сполучливо и това прелестно дете да може да тича и играе, както другите деца. Затова организираме концерт на 28 декември от 19.00 ч. с предложения, които могат да се закупят благотворително в Дома на културата НХК всеки ден до 18 ч. ", това сподели организаторката на концерта Атанасия Петрова. Заедно с нейна другарка Диляна Ковачева, двете дами вземат решение посредством базари и концерт да оказват помощ на фамилията.

В деня на концерта на 28 декември всеки ще има опция да си вземе покана или да подари в кутия, която ще бъде сложена на входа на НХК.

В програмата ще видите: осъществявания на Сестри Ставреви, Захари Чернев, Дует Бургас, Народен хор " Трепетлика " към ЦПЛР с диригент Пепа Запрянова, Представители на гайдарски оркестър " Младост " - Кристиян Папанчев и Пламен Кралев с началник Стойко Георгиев, Театрална школа " Детско царство " към ЦПЛР-Бургас с началник А. Петрова, КЛТ " Бургаски делфини " с треньор Теди Йонова, КСТ " Бургас 75 " с треньор Траяна Зелямова, Вениамин Атанасов от ВГ " Точно време ", Танцова школа " Белиденс Бургас ", Детска вокална група " Зеленика ", СФА " Китка " с началник Мария Маркова-Халачева и доста други известни реализатори от Бургас и страната.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР