Петко Караилиев или по-известен като Чеченеца излиза на свобода. Това

...
</TD
>Петко Караилиев или по-известен като Чеченеца излиза на свобода. Това
Коментари Харесай

Срещу 1500 лева Чеченеца е вън от ареста

Петко Караилиев или по-известен като Чеченеца излиза на независимост. Това стана ясно от решение на Районния съд в Пловдив, като гаранцията, избрана от магистратите е 1500 лв..

Припомняме, че дружно с Даниел Йорданов (Емили Тротинетката) и Тодор Чалъков (Тошо Куката) бяха обвинени за това, че на 03.04.2023 година като причинители в съучастничество са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили очевидеца Д. Д. от гр. Пловдив да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене, да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.

В следствие съдът в Пловдив ги остави в ареста, където поседяха близо два месеца. Преди дни Емили Тротинетката също беше пусната на независимост още веднъж след гаранция от 1500 лв..

Решението на съда може да бъде обжалвано в 7- дневен период, само че към момента не е ясно дали прокуратурата има намерение да го направи това в Окръжен съд.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР