Първото пловдивско издание на изложението за аудио техника NEXT GEN

...
</TD
>Първото пловдивско издание на изложението за аудио техника NEXT GEN
Коментари Харесай

Не е лъжа! Слушалки за 140 000 лева в Пловдив

Първото пловдивско издание на ревюто за аудио техника NEXT GEN Hi-Fi EXPO ще се организира в хотел " Рамада Тримонциум ", на 11 и 12 ноември тази година. На него ще бъде показан най-големият избор от слушалки, колони и други Hi-Fi аудио артикули в България. Организатор на събитието е българският вносител на аудио техника V System, а входът е свободен.

Във фокуса на ревюто ще бъде дуелът сред двете най-скъпи слушалки в света – Sennheiser HE1 и Hifiman Shangri-La SR, които се оферират на цени от 140 000 лева и 110 000 лева Съответно. На събитието всички искащи пловдивчани ще имат опция да тестват и двата модела.

Sennheiser HE1 се отличават с праволинеен тон и неповторим дизайн, с усилвател, направен от мрамор Carrara - един от най-ценните типове камък на планетата, от който е правил скулптурите си ренесансовият художник Микеланджело Буонароти. Слушалките са извънредно лесни за прилагане, а капакът им се отваря с едно само допиране, всички детайли на усилвателя и бутоните излизат автоматизирано напред, а тръбите се издигат от корпуса.

Hifiman Shangri-La SR от своя страна разполагат с неповторима HIFIMAN технология, основана на нанотехнологични драйвери и оферират извънредно качество на звука, както и комфортен за дълготрайно потребление дизайн.

На събитието в Пловдив ще бъдат показани и други новаторски артикули от общо 25 водещи производители в света, измежду които Sennheiser, Hifiman, Audio-Technica, Meze Audio, iFi, Dan Clark, Focal и Musical fidelity. Сред моделите слушалки, налични на място ще бъдат HD 660 S2, Momentum 4, НD 400, НD 600, Suѕvаrа и Ѕhаngrі-Lа Јr, а доста от продуктите ще са с понижения, достигащи до 50 %. Поради положителната звучност на залите, мощен акцент ще бъде и представянето на редица нови модели колони. Участниците ще обезпечат над 200 награди за посетителите. В ревюто ще се включи и Дюкян Меломан, чиито екип ще даде огромен избор от винили.

Това е второто NEXT GEN Hi-Fi expo за тази година, след провелото се в София ревю през октомври. Плановете на уредниците включват през идващите години сходни аудио събития да се проведат в редица други градове на България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР