Първият слой асфалт на южното платно на булевард Хаджи Димитър“

...
</TD
>Първият слой асфалт на южното платно на булевард Хаджи Димитър“
Коментари Харесай

Най-невзрачният булевард в Пловдив става като нов

Първият пласт асфалт на южното платно на бул. " Хаджи Димитър “ към този момент е положен напълно. След като преди 2 дни изпълнителните на строително-ремонтните действия от ДЗЗД " Хаджи Димитър “ асфалтираха сектора от улица " Царевец “ до пресечката с " Лерин “, през днешния ден бе положена битумизираната баластра и на оставащата част от южното платно – от улица " Лерин “ до Коматевския възел.

" Доволен съм, тъй като изпълнителите съумяха да се възползват от сухото време и да положат първия пласт асфалт в този момент. Предстои да се сложат идващите два пласта – неплътния и плътния асфалт, след което да се отвори за придвижване южното платно и да се стартира работа по северното платно на булеварда “, разяснява заместник-кметът по строителство, който през днешния ден инспектира дейностите дружно с Иван Георгиев, шеф на " София асфалт “ и представител на ДЗЗД " Хаджи Димитър “.

Работата по северното платно ще стартира, откакто влезе в действие основаната и утвърдена краткотрайна организация на придвижването за новия сектор от ремонтните действия, а през пролетта по целия бул. ще бъде положен и последния – износващ слой асфалт.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР