Първият международен цирков фестивал Златен кон“, най-мащабното цирково събитие в

...
</TD
>Първият международен цирков фестивал Златен кон“, най-мащабното цирково събитие в
Коментари Харесай

Звездни спектакли от световна класа радват почитателите на цирково изкуството в Пловдив

Първият интернационален цирков фестивал " Златен кон “, най-мащабното цирково събитие в Югоизточна Европа, ще се организира от 28 септември до 1 октомври в Националния замък на културата в София.

С част от звездната стратегия " Златен кон “ ще гостува в Пловдив на 10 и 11 октомври. Билетите към този момент са налични, оферират се и групови такива с отстъпка от 20%.

На манежа умения на границата на човешките благоприятни условия ще покажат блестящи гении на българския и международен цирк, a водещи на звездните спектакли са Драгомир Драганов, един от най-сърцатите радетели на цирка в България, и младата певица Минна. За музиката ще се погрижи Парижкият цирков оркестър, а специфичен посетител ще бъде Ансамбъл " Чинари “.

" В НДК за оценките на " Златен кон “ ще мерят сили циркови актьори от 20 страни на 4 континента, а ръководител на интернационалното жури е легендата Нешка Робева “, прецизира продуцентът Венета Стефанова. Победителите от конкурсната стратегия ще зарадват феновете на Пловдив с две дати в Спортна зала Колодрум.

Първото издание на " Златен кон “ се реализира с помощта на Golden Horse Production, учредена от Венета и Лъчезар Стефанови. Член на организационния комитет е Лазар Гакев, някогашен народен играч по спортна гимнастика и акробат. Проявата се осъществя с поддръжката на " Цирк дю Солей “ (Канада), Унгарския народен цирк, Международния цирков фестивал в Жирона (Испания) и Mentor Resort (България).
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР