Отварянето на възловото кръстовище между улица Димитър Талев и булевард

...
</TD
>Отварянето на възловото кръстовище между улица Димитър Талев и булевард
Коментари Харесай

Жалко за всички, живеещи в Кючука! Още един неспазен срок!

Отварянето на основното кръстовище сред улица " Димитър Талев " и бул. " Александър Стамболийски " в регион " Южен " се отсрочва за неопределен срок. Причината е, че при строително-монтажните работи по построяването на южния обходен колектор са скъсани доста подземни връзки, измежду които кабели за светофари, осветяване и други оператори. Кръстовището няма да бъде отворено, до момента в който не се възвърне подземната инфраструктура, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg

 От фирмата-изпълнител тогава увериха, че ще положат старания да отворят пътя преди избрания период. Временната организация по сигурност на придвижването е обозначена с нужните пътни знаци и указателни табели осведомят за обходните направления. Автомобилите, идващи от селищата в Родопската яка, е пренасочен от ул. " Димитър Талев " по ул. " Поручик Въльо Стефов ".

Трафикът в регион " Южен " може да се облекчи, в случай че се приключи реконструкцията на най-източната част на ул. " Даме Груев ". Така колите ще се движат от надлез " Родопи " през готовия сектор към " Братя Бъкстон " и вътрешните улички в микрорайона, до момента в който се изчаква окончателното правосъдно решение за срутване на четирите здания, които пречат на разширението на " Даме Груев ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР