Откъдето и да се погледне, Осми декември е голям празник

...
</TD
>Откъдето и да се погледне, Осми декември е голям празник
Коментари Харесай

Адвокат от Пловдив: Гаджета от друга компания не се свалят

" Откъдето и да се огледа, Осми декември е огромен празник в Пловдив. И на тези, които ще възразят, че на всички места е по този начин, добре е да знаят, че не са прави. В България по-голям академични център от Пловдив няма. Дори София е по-назад. Там студентите, изчислени по брой поданици, са по-малко.

В Пловдив безусловно от 10 младежи, които ще срещнете, безусловно несъмнено е, че девет от тях са студенти. Имаме неповторими ВУЗ, просто другаде няма такива. АМТИИ; УХТ; Аграрния университет, а и някои специалности в ПУ, също са без аналог. Въобще студент да си в Пловдив, където две неща са безусловно обезпечени: Качественото обучение и безкрайният ваучър.

И въпреки всичко, с цел да се получат нещата със студентския живот, наложително е да се съблюдават някои правила и особености при празнуването на Осми декември, нарушаването на които, може да докара до неприятни обстановки и усложнения.

И по този начин:

- В Пловдив, както загатнах, университетите са доста. Това обуславя и редица особености. Всеки студент смята, че неговият е най-хубав и влиятелен. Спорът по тематиката по време на празника е неправилен, по тази причина не спорете, а приемете изказванието. То няма и смисъл да противоречите, множеството в действителност са качествени и стойностни.

- Друга специфичност е, че повече от пловдивски студенти избират за празника да останат в Пловдив, по доста аргументи. Градът разполага с добра кръчмарска инфраструктура и безкрайни благоприятни условия за занимания.

- Задължително се прави организация и се резервират куверти, най-малко месец преди празника. Не го ли извършите, рискувате да не ви одобряват на никое място, а това меко казано не е прелестно.

- Някои по-прагматични представители на локалното студентство ангажират цели заведения, което автоматизирано смъква цената на купона, още повече, че част от ангажимента е да си внесат алкохола, който е главен ценообразуващ фактор.

- В ангажираните кръчми купонът продължава общо взето до момента в който желаят празнуващите. Собствениците демонстрират нужното схващане и рядко основават проблеми. Е, несъмнено, би трябвало да се внимава купонът да не излезе отвън надзор.

- Обикновено в разгара на веселбата прехвърчат искри на база кой е по-по-най, само че до тежки исблъсъци рядко се стига.

- Друго неписано предписание е, че гаджета от друга компания не се смъкват. Ако това се случи, нормално всичко приключва с нелицеприятно уточняване на някои особености на първичните полови белези на нахалника.

- Обикновено след затварянето на ангажираното заведение, празненството продължава някъде в домашна конюнктура. Тук присъщото е, че фирмите се раздират и получават по-бутиков формат. Обикновено прелюдията преди финалната част са метафизичен диалози по тематики, които всеки смята, че схваща в дълбочина.

- На сутринта наложително се прави нужната композиция от двойно кафе, а по-късно някъде гореща шкембе супа. То че е обред - обред е, само че несъмнено има и своите медицински съставни елементи, които студентите в МУ в детайли коментират на останалите.

- Следващите дни са дни за реанимация. Всичко ангажименти направени в нощта на празника, нормално отпадат, по обясними здравословни аргументи.

И по този начин до идващия Осми декември, организацията на който стартира незабавно след изтеклия, с разказите, разискванията и разбора на завършилия ".

Това написа във Facebook пловдивският адвокат . Поводът - студентският празник 8 декември, който бе маркиран от хиляди младежи през вчерашния ден.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР