От ОДМВР-Благоевград са предприети всички необходими мерки за осигуряване на

...
</TD
>От ОДМВР-Благоевград са предприети всички необходими мерки за осигуряване на
Коментари Харесай

Затягат мерките за сигурност заради мача между Пирин и Левски

От ОДМВР-Благоевград са подхванати всички нужни ограничения за обезпечаване на добър публичен ред, недопускане осъществяването на противоправни действия и сигурност на пътното придвижване преди, по време и след привършване на футболната среща сред тимовете на ОФК " Пирин " гр. Благоевград и ПФК " Левски 1914 “ гр. София, която ще се организира на 17.02.2024 година от 17:00 часа на стадион " Христо Ботев “ в гр. Благоевград, оповестиха от Областната дирекция.

Предвидени са задоволителен брой полицейски чиновници, които ще наблюдават прецизно за запазване на публичния ред отвън и в стадиона, като в защитата на мероприятието са включени и командировани спомагателни сили от други структури на Министерство на вътрешните работи. На стадиона няма да се позволяват малолетни и малолетни лица без компаньон. Ще се прави щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри/.

Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване на МПС по улиците към стадиона, като от кмета на община Благоевград е издадена заповед за въведена краткотрайна организация на придвижването на МПС по ул. " 3-ти март “, ул. " Теменуга “, ул. " Христо Чернопеев “, ул. " “Стефан Стамболов “ и част от ул. " Васил Априлов “ / сред ул. " Ст. Стамболов “ и ул. " Теменуга “/.

ОДМВР-Благоевград приканва жителите и последователите на двата тима, които ще посетят мероприятието да съблюдават основаната организация и прецизно да се съобразят с разпорежданията на контролните органи, както и да съблюдават наредбите на Закона запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР